Nosaltres
Un espacio que da vida al comercio local

Crear espais vivents i aportar benestar i donar vida a el comerç

Amb prop de 400 centres comercials gestionats en 12 països de tot Europa i Àsia, actualment, Ceetrus és una de les principals empreses immobiliàries comercials europees d'aquest tipus de centres.

Durant 40 anys, Ceetrus ha desenvolupat la seva experiència en el sector immobiliari comercial i el seu domini de tota la cadena de creació de valor, des de la inversió, fins a la gestió dinàmica d'actius, a través del disseny, el màrqueting, la gestió i la promoció de centres comercials.

 


Un ADN comerciant

Juntament amb la seva història i els seus valors, Ceetrus té un ADN comerciant profund. El comerç, físic, emocional i connectat, és la base de totes les nostres iniciatives comercials.

La clau de l'èxit dels centres Ceetrus és crear una relació amb les ensenyes. Tenen un mix comercial atractiu: emplaçament estratègic, equilibri entre els sectors d'activitat, ensenyes destacades, conceptes originals i ensenyes independents de qualitat, sinergia entre les marques, etc.

Ceetrus dóna vida a una relació d'intel·ligència col·lectiva compartida amb els seus socis comercials i treballa diàriament pel seu desenvolupament sostenible, en aquest període de canvis de tendències i models de consum.

Ceetrus, juntament amb Auchan, és el millor generador de trànsit en els llocs on opera. Promotors, comerciants, gestors i inversors en 12 països de tot el món, aportem un reconegut saber-fer global en immobiliària comercial.

 

Gestionem 31 centres comercials

Aportem benestar, creant i gestionant espais sostenibles de vida, de comerç i d'experiències per a tots amb col·laboradors professionals, responsables i apassionats.

"Amb un lema: comerciants a el servei de comerciants".

 

Xifres clau

382 centres comercials a 12 països.

 

Centres atractius

Per tal de que els clients visitin i tornin, busquem sorprendre'ls constantment i proporcionar-los emocions.

És un estat d'ànim que involucra tots els actors de l'empresa, des del disseny de el centre comercial, les instal·lacions, l'acollida a el client, les zones de descans, la senyalització, les animacions i la qualitat de l'servei ... Tot això contribueix a crear un ambient, a el benestar dels clients, ja l'eficàcia i qualitat comercial.


Per tal de que els clients visitin i tornin, busquem sorprendre'ls constantment i proporcionar-los emocions.

ccsantboi.es

HORARIS

Comercial 10:00 a 22.00
Hipermercat 09:30 a 22:00
Restauració 09:00 a 22:00
Xperience Lun-Jue y Dom: 07:00 am a 01:00 am / Vier y Sab: 07:00 am a 02:00 am