5 idees de regals per al Dia del Pare

Pensant en regals per al Dia del Pare? Et queden pocs dies! Però no et preocupis perquè encara ets a temps de trobar l’obsequi perfecte per a l’ocasió. I més si tens algunes idees que són un encert segur… com aquestes.

En aquest article et donem cinc opcions entre les quals triar: continua llegint!

Tria un d’aquests regals per al Dia del Pare

Moda, joieria… aquí tens algunes idees!

  • Un perfum? És un clàssic, però també un regal perfecte per a un dia com aquest. I en Douglas tens una àmplia selecció entre la qual triar, a més amb descomptes! Ara només has de decidir-te per un…
  • Una joia? Una joia sempre és una bona opció, i Jose Luis Joyerías ja ha preparat una secció especialment dedicada al Dia del Pare. Or i plata, joies més senzilles i altres més sumptuoses i complexes: només has de passar-te pel nostre centre comercial i triar la que prefereixis!
  • Moda? Macson sempre és una bona opció i més aquest mes que estem de sorteig! I és que, amb motiu del Dia del Pare, estem sortejant un val de 50 € i una hora amb un personal shopper. Tens fins al 18 de març per a participar, així que… passa’t pel nostre perfil d’Instagram per a participar i pel nostre centre comercial per a descobrir l’oferta de Macson! Estem segurs que trobaràs el regal perfecte.
  • Esport? Si el teu pare sol fer exercici i li agrada cuidar-se, per què no et surts del convencional i li regales un accessori esportiu? Oteros té diversos articles de marques reconegudes en el sector que poden interessar-te.
  • Sopar o menjar? I sí, sabem que ara mateix no és possible sopar presencialment, però en molts dels nostres restaurantes pots demanar menjar per a portar i gaudir-la a casa! També pots venir a Alcampo o Ibericus i preparar tu mateix el sopar. T’animes a ficar-te en la cuina?

T’esperem en Sant Boi!

Portem temps amb restriccions, sense fer plans, i tots estem desitjant tornar a passar un dissabte d’oci amb amics o família. Ara que la situació sembla començar a millorar, som optimistes! I esperem veure’t celebrant aquest dia en Sant Boi tan aviat com es pugui!

Ara com ara, ens comptes quin d’aquests regals per al Dia del Pare tries?