Plans en família fora de casa que no et pots perdre

La flexibilització gradual de les mesures enfront del coronavirus i l’arribada de la calor i el bon temps fan possible tornar a gaudir de diferents plans en família fora de casa: menjar fora, anar de compres, fer esport… totes són bones opcions per a desconnectar i relaxar-vos junts!

Com sabem que a vegades posar-se d’acord pot ser una mica complicat, avui et portem diversos plans en família per a fer fora de casa. T’animes a visitar el nostre centre comercial? Continua llegint i descobreix diverses idees per a passar un bon dia! Recorda que en les nostres instal·lacions seguim sempre totes les mesures de seguretat pertinents.

Plans en família fora de casa: gaudiu junts!

Sortir a menjar fora: un clàssic!

Un clàssic que mai passa de moda, no creïs? En Xperience Sant Boi podeu gaudir units d’un food court diferent i molt variat que aconseguirà conquistar el paladar de tots els membres de la família, fins al dels més exigents!

I què passa amb les postres? Si us ve de gust un gelat havent dinat, sobretot ara que fa calor, Ferreti és la vostra segona parada. En aquesta gelateria podreu trobar l’autèntic gelat artesà. Amb quin sabor et quedes tu?

Tarda de cafè

Si el que us ve de gust és un pla de relax per a desconnectar i passar una estona agradable tots junts, o tal vegada no teniu molt temps, una bona opció és anar a prendre un cafè. En Ingredients Cafè pots relaxar-te en família mentre assaboriu les millors varietats de cafè de tot el món. A més, aquest pla és perfecte per a compartir gustos, aficions, xerrar una estona i, sobretot, passar una estona junts.

No us agrada el cafè? No hi ha problema! En Kbo podeu passar una tarda igual d’agradable assaborint una gran varietat de sucs naturals. Amb l’arribada del bon temps, a qui no li ve de gust un suc fresquito? I és que… estan boníssims!

Esport en família

Practicar esport en família és un dels millors plans per a passar una bona estona i divertir-vos junts. A més, és saludable i perfecte per a sentir-te bé!

Sortir amb bici, jugar al pàdel o fer senderisme són tres boníssimes opcions, però… heu provat de saltar en llits elàstics? Si et crida l’atenció, el nostre Pump Track de la zona exterior és el teu pròxim destí en família perquè tot vagi sobre rodes.

Anar de compres: mai falla!

Ve la calor i toca fer un canvi d’armari. I tenir una segona opinió sempre ve bé, estàs d’acord?

Si és així, aprofita la vostra visita a les nostres instal·lacions perquè hi ha diverses botigues que t’estan esperant. Per exemple? Springfield, Mayoral i Celio t’esperen amb les últimes col·leccions!

Sopar a casa?

Hora d’anar-vos a casa? Per a tancar bé el dia, no oblidis passar-te abans per la nostra botiga Ibericus. Us apunteu a un sopar a l’altura de la jornada?

I a tu quin pla en família et ve de gust més? No et quedis amb un! Reserva un dia per a fer plans en família, passeu-vos pel nostre centre comercial en Sant Boi i exploreu aquestes i totes les idees que se us puguin ocórrer. Us esperem!

Categories INICI