Descobreix les tendències de moda per a aquesta primavera

Per fi ha arribat el bon temps, i amb ell les tendències de moda per a la primavera. Encara no saps quals són? Perquè continua llegint, perquè avui et portem un top 5 que pots trobar a les nostres botigues.

Minifaldilles, corprens en groc, mitjons amb estampats… i més! Descobreix el que està per venir en els pròxims mesos i pren nota!

Top 5 tendències per a la moda primavera 2021

Minifaldilles: una de les principals tendències

És moment de lluir cames! I és que les minifaldilles són una de les principals tendències per a aquesta primavera. S’han tornat el substitut perfecte dels shorts! Però no parlem de qualsevol minifaldilla… El cuir, els dissenys estridents amb volums i estampats i les minifaldilles blanques han arribat per a dominar el teu armari. Tornem a la dècada dels seixanta?

Si t’animes a sumar-te a aquesta tendència, tens una visita pendent a la nostra botiga New Blanco!

No ens oblidem dels accessoris

Si t’agrada portar accessoris, aquesta tendència et va ha encantar! Aquesta primavera es converteixen en protagonistes. El collaret de cadena daurat és un bàsic per als pròxims mesos, i les arracades de cèrcol tornen a convertir-se en l’estrella del teu joier.

I els anells? Està de moda portar-los en abundància: petits, grans, amb inicials, de segell… Combina’ls al teu gust! Només necessites passar-te per la nostra botiga Bijou Brigitte per a triar els teus accessoris favorits.

Groc: color de temporada

El to de temporada? Sens dubte, toca destacar les peces en groc, i és que es convertiran en imprescindibles dins del teu armari.

Aporta llum i alegria al teu look i combina aquest color explorant totes les opcions que tens disponibles a les nostres botigues. Estilo Shop i Springfield t’estan esperant en Sant Boi!

L’estampat floral… no falla!

Si en 2020 es van emportar els estampats florals discrets, enguany ens anem al costat més atrevit! Els tons cridaners i les flors grans estaran molt presents en les peces d’aquesta temporada, i també en els accessoris.

Què ens dius? Et sumes a aquesta tendència? Perquè a les nostres botigues New Blanco i Cache Cache trobaràs totes les possibilitats que puguis imaginar i més!

Mitjons amb estampats? Aprèn a combinar-los!

Mitjons amb sandàlies o talons?  Pot sonar rar, però és una de les tendències de moda per a aquesta primavera. I, de fet, ja hem pogut veure a diverses models i influencers portant-los. I tu… t’atreveixes?

Si t’animes, fes una visita a Calzedonia! Trobaràs tot tipus de mitjons, des de dissenys més discrets fins estampats divertits per a donar un toc diferent al teu outfit. Atreveix-te i sorprèn!

Desitjant començar a lluir les tendències de moda de la primavera? En el nostre Centre Comercial Sant Boi tenim el que estàs buscant. T’esperem!