Aconsegueix els teus regals de Reis al nostre Centre Comercial!

Els teus regals de Reis ja han arribat a Sant Boi! Ara que hem pogut obrir les nostres botigues, amb totes les mesures de seguretat, t’animes a descobrir tot el que t’està esperant?

Per als més fashionistes, per als més presumits, per als nens… En el nostre centre comercial ja tenim preparats tots els regals de les vostres cartes per a aquest dia de Reis tan excepcional. I si no t’ho creïs, continua llegint!

Els clàssics dels regals de Reis: per als petits de la casa!

I és que ells són els protagonistes del dia i, si hi ha nens a casa, les joguines no poden faltar sota l’arbre. En el nostre centre comercial, Gifi i Juguettos ja estan preparats per a la gran ocasió i han posat a la teva disposició les seves millors ofertes. Game, per part seva, compta amb edicions especials per als amants dels videojocs.

Tots ells estan a punt amb les joguines i jocs favorits dels petits -o no tan petits…- per a complir amb tots els desitjos de la seva carta.

Una infinitat d’opcions per a presumits i fashionistes

Passem a l’altre extrem i és que els adults també tenim la nostra llista de desitjos per als Reis!

I els productes de moda i bellesa són protagonistes en moltes d’elles… En Sant Boi comptem amb diverses botigues que posen al teu abast l’últim en moda i cosmètica. Springfield, L’Essenza, Douglas, Nails Factory i Oro Vivo són només algunes d’elles. Ja saps que pots consultar tots els nostres locals en aquesta secció de la nostra web.

Regals personalitzats i molt més!

Fast Airbrush, per part seva, posa el toc original a les festes amb els seus articles personalitzats amb aerografia. Samarretes, motxilles, gorres… Tens diverses opcions que et convidem a explorar en les nostres instal·lacions.

Però aquí no acaben les opcions! Si no et decideixes o no trobes el regal perfecte per als teus sers estimats, en Sant Boi t’esperem amb una infinitat d’idees per als teus regals de Reis. Una tarda de compres, un cafè calent en el teu local favorit i omplir-te d’esperit nadalenc contemplant les llums del nostre Xperience. Se t’ocorre un pla millor? T’esperem!