¡Benvinguts/des al blog del CC Sant Boi!

Benvingut al nostre blog! L’estaves esperant? Avui obrim aquest canal en el qual, des del Centre Comercial Sant Boi, volem fer-te partícip de tot el que fem en els nostres espais.

I és que, com ja hauràs pogut comprovar, el nostre objectiu és oferir-te una autèntica experiència per a tota la família, un espai en el qual adults i petits puguin passar una jornada perfecta.

Botigues, oci, esdeveniments i més!

En aquest espai que avui estrenem, volem parlar-te de les nostres botigues i restaurants. De tendències, plats de temporada i fins i tot idees de regals per a dates assenyalades. Al cap i a la fi, per a nosaltres, tu ets el primer i volem que estiguis al dia de totes les novetats.

Però això no és tot! Ja has pogut veure que, per al nostre equip de CC Sant Boi, l’experiència és fonamental. I per això organitzem esdeveniments com el nostre Talent Xperience, els dijous de riures i els diumenges de ball. Mai és suficient per a continuar col·leccionant moments junts, així que estem segurs que hi ha molt més per venir! Si no vols perdre-t’ho, continua atent al nostre blog i les nostres xarxes perquè aquí trobaràs sempre les últimes notícies actualitzades.

En el Centre Comercial Sant Boi, som responsables

Som conscients que la nostra capacitat per a reunir gent ens ha de fer responsables. És el nostre deure garantir una experiència totalment segura i sostenible, però també dur a terme accions que ajudin al nostre entorn.

Per això aprofitem oportunitats per a ser solidaris, com les donacions a la Creu Roja en el nostre supermercat Alcampo. Aquest espai, al costat de les nostres xarxes socials, serà el punt de trobada en el qual et comptarem tot el que pots fer si vols col·laborar.

I tu t’apuntes a descobrir totes les nostres novetats? T’esperem en pròxims articles i, per descomptat, en el Centre Comercial Sant Boi!

Categories INICI