Celebra l’amor sigui quin sigui el teu estat civil

Febrer és el mes de l’amor, amor per la teva família, amics, parella o pel teu compte. Si encara no saps què fer, no et preocupis: et portem 5 plans perquè t’encantaran.

Febrer i l’amor

Aprofita febrer per a relaxar-te, acaronar-te, i desconnectar. Converteix el mes de febrer en temps en tu mateix. Això t’ajudarà a recarregar forces i a començar la setmana amb molta energia. És tan fàcil com començar la jornada amb una skin routine que hidrati i nodreixi la teva pell a fons. Segueix amb les teves cremes corporals favorites i, sobretot, relaxa’t! Tria una bona pel·lícula o, si ets més de llibres, disponte a llegir aquell que mai tens temps d’acabar. Asseu-te en el sofà i gaudeix d’aquest moment de relax!

En família? Per què no?

Prefereixes passar el dia en família? Perfecte! Només heu de triar un joc de taula que us inspiri i amb el qual us el pugueu passar genial. Per a posar-vos-ho més fàcil, us suggerim dos jocs que mai fallen: Party & Co i Trivial. Es tracta de dos passatemps clàssics i molt entretinguts que us uniran i us faran riure i gaudir de la companyia. No tens jocs a casa? Recorda que la nostra botiga Gifi continua oberta!

Per a acabar bé el dia, suggerim menjar per a portar. Recorda que alguns dels nostres restaurants estan oberts amb servei de take away: només heu de posar-vos d’acord.

Sopar romàntic, per descomptat!

Per als més romàntics que vulguin sorprendre la seva parella en el dia de Sant Valentí, suggerim organitzar un sopar romàntic. Si t’atreveixes, pots cuinar tu mateix el sopar, seguint alguna de les receptes que plantegem el mes passat en el blog.

D’altra banda, si no et ve de gust passar temps en la cuina i a la teva parella tampoc, vine a per menjar per emportar! Tens diverses opcions, des de plats ja elaborats fins a fer-te una taula d’embotits amb els productes de Ibericus.

Un matí d’esport; una tarda de relax

Si t’agrada invertir el teu temps lliure a fer esport, el dia de Sant Valentí és perfecte per a sortir a córrer, a fer un volt o simplement per a quedar-te a casa fent exercicis guiats. Fer esport t’ajudarà a descarregar tensions i a desconnectar de tot durant una bona estona. I si vols compartir aquesta estona amb amics… millor!

Després, et sentiràs realitzat, a gust amb tu mateix, i serà el moment perfecte per a posar-te còmode, relaxar-te, i gaudir del dia de Sant Valentí a la teva manera. Igual és el moment de passar al primer pla que et proposàvem? O de fer un skype amb els teus amics amb el pijama posat? Tu decideixes!

Celebra el teu amor a l’art, o al que prefereixis, començant un hobby!

Finalment, el nostre últim pla es dirigeix a aquelles persones que mai veuen el moment de començar un nou hobby. Quantes vegades has pensat a començar a pintar, fer rebosteria, tocar un instrument o fer ioga? Inverteix el temps a fer allò que més t’agrada però que mai fas per falta de temps. És molt important realitzar activitats que ens omplin i ens facin felices, ja que canviaran el nostre humor i el nostre ànim, i això es veurà reflectit molt positivament en la nostra vida diària.

Així que… aquest mes aprovechalo a passar temps en parella, en família o sol! Quin és el teu pla?